1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587684 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718209

Sv: Apropå nånting...
Bucker: ”Befogad kritik”? På vilka grunder? Tycker du att Nubben har gjort ett dåligt jobb i Timrå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt:

Han hade 20 år på sig att bygga upp ungdomsverksamheten nubben men inte lyckats. Så där gjorde han ingen succé.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Det är väl inte konstigt att folk reagerar?

Den största anledningen till att vi är idag är ju att vi har hemvändarna, vilket absolut skall tillskrivas Nubbens förtjänst genom åren.

Men utöver det så satt väl inte jättemånga nöjda över Nubbens lagbygge och ageranden under sin sista säsong/säsonger i Timrå. utan att man mest kände att tiden var inne med att säga adjö till vår trotjänare.

Om vi Vänder på det. Hur het tror du Nubben är på arbetsmarknaden efter tiden i HV där han med en av de största plånböckerna i Sverige misslyckades rätt kraftigt?

Han har bevisat både i Frölunda och HV att det inte fungerat utanför Timrås väggar.
Nu är vi dessutom inne i ett annat skeende fär jag känner att vi klarat oss galant utan Nubben.

Med det sagt så tror jag fortsatt att han har intressanta kompetenser, framförallt att nosa upp talanger och spelare som kan blomma ut. Vilket är perfekt där vi befinner oss nu med en stark stomme.

Lägg också till att vi har en tränare som gillar att utveckla unga spelare. Kommer Kimmo och Nubben vara bra på att samarbeta och förstå sina roller. Ja då kommer vi kunna utnyttja Nubbens kunskaper, helt klart!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Hade föreningen identifierat ett behov av en assisterande sportchef och genomfört intervjuer där man kom fram till att Nubben var den mest lämpliga, eller uppstod ”behovet” bara för att han råkade vara tillgänglig och fick jobbet helt utan att jämföras med andra potentiella kandidater?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Nu kommer det att spelas spaltmeter om detta i forumet och på facebook idag. Sommarlovet avbröts tidigare :) Snart drar matcherna igång (äntligen!)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Vill Kapanen ha hjälp så är det klart att han måste få lite stöd och bollande med lite olika saker.
Kommentera