1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587684 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718221

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Det är väl inte konstigt att folk reagerar?

Den största anledningen till att vi är idag är ju att vi har hemvändarna, vilket absolut skall tillskrivas Nubbens förtjänst genom åren.

Men utöver det så satt väl inte jättemånga nöjda över Nubbens lagbygge och ageranden under sin sista säsong/säsonger i Timrå. utan att man mest kände att tiden var inne med att säga adjö till vår trotjänare.

Om vi Vänder på det. Hur het tror du Nubben är på arbetsmarknaden efter tiden i HV där han med en av de största plånböckerna i Sverige misslyckades rätt kraftigt?

Han har bevisat både i Frölunda och HV att det inte fungerat utanför Timrås väggar.
Nu är vi dessutom inne i ett annat skeende fär jag känner att vi klarat oss galant utan Nubben.

Med det sagt så tror jag fortsatt att han har intressanta kompetenser, framförallt att nosa upp talanger och spelare som kan blomma ut. Vilket är perfekt där vi befinner oss nu med en stark stomme.

Lägg också till att vi har en tränare som gillar att utveckla unga spelare. Kommer Kimmo och Nubben vara bra på att samarbeta och förstå sina roller. Ja då kommer vi kunna utnyttja Nubbens kunskaper, helt klart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Jo, men att sitta och grina i juli när vi inte vet någonting. Då har man ju redan bestämt sig.

Det här är ju en sådan jävla lose-lose för Nubben. Går det åt helvete kommer han få skiten från alla ”Haha, vad var det jag sa?”, skulle det bli succé kommer hab få NOLL kredd.

Det talar för ett jåvla klubbhjärta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Men alltså, hur svårt var det för Nubben att få hem ”hemvändarna”? Allt som oftast när bra spelare vänder hem vill de redan hem. Känns som vilken sportchef som helst hade kunnat få hem dem.
Kommentera