1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718247

Sv: Apropå nånting...
angeroath:

Så är det, och lite skillnad mot för den profilen som Modo nu värvat som ass sportchef. Nubbens legacy i Timrå är ohotat, men detta vet jag inte om det var bäst för klubben på lång sikt. Förhoppningsvis blir det bra och nubben jobbar i princip gratis, då kan man kanske köpa det hela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Jag tycker det är ett steg i rätt riktning. Vad har en klubb som Timrå för resurser? Jag tror man ska se det som positivt att Timrå nu har råd (med eller utan HV71’s hjälp) att växa organisationen med en roll som ska ha bättre koll på juniorerna och lyfta fram talanger.

Tror inte för en sekund att Kapanen haft möjlighet att täcka den biten på egen hand. Långsiktigt är det ju som nubben säger, en klubb som Timrå måste kunna lyfta fram egna talanger för att ha råd att hänga kvar i SHL. Sen om nubben är perfekt för jobbet eller ej, det vet jag inte. Men bara att vi kan sätta en resurs på det området nu tolkar jag som positivt. Nästa Hållander måste man kanske börja skaka fram nu för att få utväxling i A-laget om 5 år och sen en NHL-slant när dom åker över. Och vi kanske behöver plocka fram ett par Hållander per årskull också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Är det något Nubben är bra på så är det att få till billiga kontrakt för yngre utvecklingsbara talanger via sitt skönsnack.
Kommentera