1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718265

Sv: Apropå nånting...
The great one: Jag tycker det är ett steg i rätt riktning. Vad har en klubb som Timrå för resurser? Jag tror man ska se det som positivt att Timrå nu har råd (med eller utan HV71’s hjälp) att växa organisationen med en roll som ska ha bättre koll på juniorerna och lyfta fram talanger.

Tror inte för en sekund att Kapanen haft möjlighet att täcka den biten på egen hand. Långsiktigt är det ju som nubben säger, en klubb som Timrå måste kunna lyfta fram egna talanger för att ha råd att hänga kvar i SHL. Sen om nubben är perfekt för jobbet eller ej, det vet jag inte. Men bara att vi kan sätta en resurs på det området nu tolkar jag som positivt. Nästa Hållander måste man kanske börja skaka fram nu för att få utväxling i A-laget om 5 år och sen en NHL-slant när dom åker över. Och vi kanske behöver plocka fram ett par Hållander per årskull också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vad gör akademichefen isåfall, om Nubben nu ska hålla koll på juniorerna, kan man ju undra.

Framförallt eftersom han har fått en del kritik kring hur han hanterat den biten tidigare, både externt och internt.

Förklaringen att man nu kan stötta juniorverksamheten litar jag lika mycket på som när Ante K kom på 5-års kontrakt som en ”resurs” för hela föreningen. Han var ass. tränare och planen var alltid att han skulle ta över huvudansvaret, oavsett vad man kryddade officiella pressmeddelandet med när han kritade på.

Blir gärna överbevisad, men det här osar kompisrekrytering och en oförmåga att vilja utvecklas.

Ingen skugga över Nubben, men att man på ett organisatoriskt plan gör det här ställer jag mig frågande till.
Kommentera