1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718309

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vad gör akademichefen isåfall, om Nubben nu ska hålla koll på juniorerna, kan man ju undra.

Framförallt eftersom han har fått en del kritik kring hur han hanterat den biten tidigare, både externt och internt.

Förklaringen att man nu kan stötta juniorverksamheten litar jag lika mycket på som när Ante K kom på 5-års kontrakt som en ”resurs” för hela föreningen. Han var ass. tränare och planen var alltid att han skulle ta över huvudansvaret, oavsett vad man kryddade officiella pressmeddelandet med när han kritade på.

Blir gärna överbevisad, men det här osar kompisrekrytering och en oförmåga att vilja utvecklas.

Ingen skugga över Nubben, men att man på ett organisatoriskt plan gör det här ställer jag mig frågande till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Vi har en sportchef som nästan bara värvat från finska ligan. Vi har en ex sportchef som ändå varit med länge. Värvade Rattie och Hanzl som räddade oss kvar. Var med och tog upp Timrå till SHL fler än en gång. Värvade hemvändarna (nåja). HV71 står för fiolerna. Kapanen säger uttryckligen att han behöver hjälp.

Sen är jag kategoriskt emot såna där ”välkommen tillbaka när det gick åt helvete med din andra klubb”-värvningar som Walli osv. men i nubbens fall tror jag ändå att erfarenheten av den svenska marknaden kan komplettera Kapanens färdigheter bra.

Men det är klart, utifrån det scenariot du målar upp så blir det ju en helt annan sak om Kapanen skulle kliva av nästa säsong och nubben är tillbaka vid rodret igen 😅
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Vad har vi att förlora då han är billig och har goda omdömen bland spelare och ledare. Exakt vad är skadan alla rädda för?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nu har jag gått igenom alla artiklar, och jag kan bara säga det - Man ska inte förringa ett klubbhjärta! Det här kommer bli bra! 👍
Kommentera