1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718609


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: Vill pajas journalist i Norran 😡 han inte kan inte så mycket hockey.. tippa MoDo 9 plats och för Timrå. Sej alla om han 😅
Modo som har sämsta trupp och backar i SHL
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: Hahah men för helvete. Samtliga spelare ska behöva göra sina karriärers bästa säsong för att vi ska hålla oss kvar? Samma spelare som tog oss till slutspel förra året när cirka 95% av truppen underpresterade nå jävulskt? Svårt att inte skratta till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: men för helv... Dom kan väl inte låta sommarjobbare skriva i tidningen!! 😆
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: Jag brukar bry mig ungefär lika mycket om rankingar, och i synnerhet lokaltidningsrankingar, som jag bryr mig om vilka favoritfärger svenska OS-truppen har men nu rodnar jag lite. Hela den där rankingen kan vara bland det mest okunniga jag läst i hockeyväg
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: "Sedan juni har Timrå tappat Kapanen till Montréal Canadiens i NHL men värvat Maximilian Eisenmenger från Adler Mannheim i DEL." Känns rätt oseriöst och dåligt påläst.
Backsidan oroar mig också dock. Kan inte Timpa E och Elmeri komma upp i det spel som motsvarar deras förmodade löner så blir balansen jävligt snedvriden. Då måste vi precis som han skriver banka på att Forsmark, Nässén, Pilö gör sina absolut bästa säsonger hittills i karriären.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: Bara att bevisa motsatsen!
Kommentera