1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718633

Sv: Apropå nånting...
glorious badger: Hahah men för helvete. Samtliga spelare ska behöva göra sina karriärers bästa säsong för att vi ska hålla oss kvar? Samma spelare som tog oss till slutspel förra året när cirka 95% av truppen underpresterade nå jävulskt? Svårt att inte skratta till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bucker: Ja han stökar av en motivering till sin uppenbart provokativa ranking av oss med att vi har en backsida av knappt SHL-klass (stämmer f.ö. inte även om den tillhör SHL:s bottenskikt) vilket innebär att vi kommer läcka som ett såll. Inte ett ord om två habila målvakter och en forwardssida som tillhör toppskiktet i ligan. Ingen kommentar om ny tränare heller. Nä maken till dåligt påläst killgissning av, gissar jag, en yrkesjournalist vet jag inte om jag någonsin läst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bucker: Patetisk journalist.

”Backuppsättningen håller knappt ens SHL-klass”
Ursäkta va? Maken till vattenyta nivå till analys har jag fan aldrig skådat. Sen sätter han upp Pilö med Nässen i ett 3e backpar, OJ, som 3e center. Ööö okej. Avdelning noll koll. Har märkt genom åren att snubben har nånting emot Timrå. Så är egentligen inte förvånad över hans tippning. Det är en sorglig människa överlag det där. Uppmärksamhetsberoende deluxe.
Kommentera