1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718748

Sv: Apropå nånting...
Peja: Jo, det är klart att det finns varningstecken med Strömberg. Erixon har haft problem med fraktur. Per Svensson visar vissa problem med tempo med ålderns rätt och Pilö var bänkad i IKO stundtals.

Näsén har väl varit riktigt bra i Finland, men det är ingen garanti. Winberg och D'Astous är också lite frågetecken pga det. Det är ingen garanti att man fungerar lika bra i SHL. Rundblad hade mindre än hälften av poängen han gjorde i Liiga för oss i vintras även om han började i PP.

Ni får väl visa att experter och journalister tippar "fel". I norran fick vi bra betyg, men det lär vara andra som har oss sist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Backsida smacksida. Vi har Elmeri fukking Eronen. Folk glömmer det.

Snubben som värvades av Nubben men aldrig pratat med honom. Inte så jävla konstigt att han spelat sämre än min mormor när han aldrig fått höra den allsmäktige Nubbens ord.

I år sweet talkar Nubben upp honom i brygga och han växer ut till den NHL-back han innerst inne är. Timrås Backsida blir fem plus, plus och plus. Tyckare och tänkare får svälja sina ord och buga för Elmeri - the king - Eronen.

True story.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Tycker dock att Aftonbladets betygsättning gav mer att önska. 3:a i betyg på forwardssidan, inte för att kompetensen saknas från våra topp 6, utan för att de råkade underprestera just förra säsongen.(Typ exakt det resonemanget som betygsättaren hade)

Man lämnade en brasklapp att det kan sluta med en 4:a i betyg om de levererar som förväntat..

Skall man sänka Färjestads betyg på flertalet spelare då bara för att man åkte ut mot Rögle som tog sig in via play in?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Att man dessutom tippar sig själva högst upp, även om man är favorit visar på dålig känsla
Kommentera