1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718762

Sv: Apropå nånting...
J F K: Backsida smacksida. Vi har Elmeri fukking Eronen. Folk glömmer det.

Snubben som värvades av Nubben men aldrig pratat med honom. Inte så jävla konstigt att han spelat sämre än min mormor när han aldrig fått höra den allsmäktige Nubbens ord.

I år sweet talkar Nubben upp honom i brygga och han växer ut till den NHL-back han innerst inne är. Timrås Backsida blir fem plus, plus och plus. Tyckare och tänkare får svälja sina ord och buga för Elmeri - the king - Eronen.

True story.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: blir spännande att se om det är Nubbens eller Jokinens "pep talk" som kommer förvandla Eronen till king of fucking everything.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Ja i år kommer Eronens storslägga från blå att tala.
Minst 10 mål stänker han in från blå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jag tänker inte kasta mig in i någon debatt gällande era spelare. Jag tänker man delvis kan försvara lokaljourbalister. Inte fasen ser de varje Timråmatch och inte gör de bedömningen att ni underpresterat om de bara sett max fyra matcher med er under en säsong. Har man inte riktigt bra journalister som vi när ÖA fick låna Mattias från Hockeynews så blir det ofta gissningar baserat på den senaste säsongen, statistik enligt swehockey osv. Det blir sällan bättre än så.
Kommentera