1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718862

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Svårt att se att inte Eronen ska kunna förbättra sig från förra säsongen.
Jag tror att han spelade med nån typ av skada och kommer att va mycket bättre nu till hösten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Märkligt. Bland journalister och andra kan spelare i andra lag höja sig och bli bättre, men när det gäller Timrå så är ett dåligt år lika med att inte kan bli bättre kommande år. När det gäller andra lag kommer alla spelare att höja sig kommande säsong
Timrå har ett bra lag och backarna har förutsättning att höja lägsta nivån betydligt, då kommer målvakterna att bli bättre samtidigt kan kedjorna pressa på betydligt bättre. Då är vi ett topplag, vad än journalisterna säger.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Jag håller med om att Eronen har möjlighet att göra en 20 poängs säsong igen, frågan är om han gör det. Det står skrivet i stjärnorna.

Det som känns jädrigt deppigt är när man läser alla kommentarer om vår backbesättning inför kommande säsong här i gästboken, "om Eronen blir bättre", "om Erixon och Didde blir bättre", etc etc etc.

Flertalet backar behöver alltså göra en betydligt bättre säsong detta år är utgångspunkten. Det är ett ganska klent ingångsvärde. Alla kan och kommer inte att bli bättre, det är en universell sanning.

Och alla de journalister och förståsigpåare som skriver ner våra backar kan jag efter förra säsongen inte annat än att hålla med dem, vi har på pappret en av SHLs svagaste backbesättningar.

Kapanen sitter dock i ett knepigt läge med dyra hemvändande klubbikoner som man inte kan göra sig av med så han får försöka trolla igen ala Rindell och Lyyttinen för att få ihop backsidan på ett bra sätt.
Kommentera