1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718877

Sv: Apropå nånting...
Märkligt. Bland journalister och andra kan spelare i andra lag höja sig och bli bättre, men när det gäller Timrå så är ett dåligt år lika med att inte kan bli bättre kommande år. När det gäller andra lag kommer alla spelare att höja sig kommande säsong
Timrå har ett bra lag och backarna har förutsättning att höja lägsta nivån betydligt, då kommer målvakterna att bli bättre samtidigt kan kedjorna pressa på betydligt bättre. Då är vi ett topplag, vad än journalisterna säger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
solbacken: Det är en utopi att alla ska höja sig, visst chansen finns i teorin men i praktiken, nja.... Ska vi sen prata individnivå så är ju inte Erixon, Didde eller Sheriffen några up coming start som har en uppåtgående utvecklingskurva.

Så att kräva av dem att de ska bli så himla mkt bättre på ålderns höst är väl inte helt realistiskt i min bok.

Sen tror jag att vi som lag kan bli jädrigt mkt bättre under Jokinen denna säsong, men det ska också bevisas =)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: Om man specifikt pratar om Eronen, tycker inte fler än jag att det är märkligt vad dålig han var, framför allt efter årsskiftet?
Han har ju ett mycket bra skott tex, som han inte använde många ggr. Jag tror och hoppas att han hade nån typ av skada och nu kommer tillbaks oskadad och revanschsugen!
Kommentera