1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718882

Sv: Apropå nånting...
solbacken: Det är en utopi att alla ska höja sig, visst chansen finns i teorin men i praktiken, nja.... Ska vi sen prata individnivå så är ju inte Erixon, Didde eller Sheriffen några up coming start som har en uppåtgående utvecklingskurva.

Så att kräva av dem att de ska bli så himla mkt bättre på ålderns höst är väl inte helt realistiskt i min bok.

Sen tror jag att vi som lag kan bli jädrigt mkt bättre under Jokinen denna säsong, men det ska också bevisas =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Tänker att förhoppningen måste ligga på kollektivnivå, inte på individnivå.

Förhoppningsvis (ett enormt sådant också) så används ett spelsystem och en högre kravställning som gör att våra skönhetsfläckar inte utmärker sig lika mycket. Förhoppningsvis får Jokkinen laget att prestera bättre och tydligare över hela banan, vilket gör att backarnas svagheter kompenseras, vilket gör att målvakterna blir bättre. Vilket i sin tur gör backarna och forwards bättre. Vilket i sin tur...ja, ni fattar.

Det hoppas jag på, snarare än att hoppas att enskilda (gamla) individer plötsligt ska ta jättesteg i sin egen utveckling och bli toppbackar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det märkligaste i alltihopa kring backsidan är att man fortsätter med typ samma numerär. Erixon och Eronen ska möjligtvis ursäktas för att dom spelade skadade ifjol men problemet är ju att vi är så tunna på backsidan och uppenbarligen inga tillräckligt bra juniorer att man spelar dom halvskadade, märkligt att spelarna går med på det, sett till deras fortsatta karriärer och liv.
Tror och hoppas på att när den där sista 0,1% trillar över till att O Kapanen stannar att man väljer att lägga dom där centerpengarna på en till back. Behöver inte vara nån stjärna (om inte Eronen och Erixon fortsätter att va kassa trots kärnfriska) utan bara någon som kan avlasta och gå in så att alla får rättvisa förutsättningar att göra sig själv rättvisa.
Kommentera