1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587697 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2719038

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag tycker att Dahlens säsong luktade missnöje och irritation.
Tror att Olli kmr att göra gott för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Om det nu var Antes fel att så många av våra s k stjärnor krampade sig igenom förra säsongen så är det jävlar i mig upp till bevis hos flertalet av dem, denna säsong. Hoppas Olli-Joki får fart på dem om det nu var Antes fel att de spelade så jävla dåligt (överdriver lite här för att göra en poäng). Jag är skeptisk till att detta bara rörde sig om Ante utan spelarna själva bör ju kunna vara så pass proffsiga att de tar lite eget ansvar också. Visst att sluta 8a i serien är OK men nog såg det ut som vi gick på 50% långa stunder.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Den där intervjun med Jonte när han innan det var officiellt, med minen hos lillebrorsan som "råkar" avslöja att han fått veta att han ska få senaste Playstation i julklapp, uttryckte sin förtjusning över Olli som ny tränare var nog väldigt talande. Om man är sån så kan man ju även läsa in en rätt tydlig sågning av Ante i det.
Annars återstår det att se om den (numera) så hatade Antehockeyn är lika hatad efter kommande säsong. Prion på försvarsspelet gjorde ju helt klart anfallsspelet lidande även om våra s.k. forwardsstjärnor också brände oförklarligt många klara lägen.
Återstår att se om den på förhand beryktade Ollihockeyn klarar att få ut det bästa av två världar, försvar och anfall. Personligen tror jag inte det isf kommer mest an på taktiken utan att det är, som många här förväntar sig, en kraftigt höjd kravbild på individen som kommer fälla avgörandet
Kommentera