1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2719163

Sv: Apropå nånting...
lungan: Du kan avgränsa säsongerna utifrån datum i SHLs verktyg, under ”Visa filter” och sen välja datum istället för säsong. Vill man jämföra säsongshalvor så är ett tips att vi nådde 26 spelade precis vid jul.

Tar man specifikt Jonte så taktade han mot samma poängskörd som året innan under den första halvan, sen så dök det. Precis som för laget, som tex droppade nästan 10% i PP jämfört med 22/23 sett över hela säsongen. Där ligger nog mycket i haveriet under andra halvan, i den mån man ska ta till såna kraftuttryck när vi inte ens var nära att blanda oss i bottenstriden.

Något dog just i samband med soppan runt Ante. Vi låg upp mot 22% i PP under första halvan, strax över 10% andra halvan. Vad som dog har jag ingen aning om, vi kan lika gärna utgå ifrån att det var en svårförklarad slump även om konspiratorikern i mig vill leta efter andra förklaringar. Att enbart lasta Ante för det hela bär emot, Kimmo förtjänade även han kritik. Det jag läser in i rekryteringen av Nubben är att Kimmo själv känner att fjolåret blev pannkaka, vilket är ett sundhetstecken och prov på självinsikt. De påstådda splittringar som fanns i truppen tror jag Nubben är som klippt och skuren för att motverka.

Sen ska man komma ihåg att vi plockade en poäng färre ifjol jämfört med året innan men tappade samtidigt tre placeringar. Ligan var inte lika jämn som den ofta brukar, känslan är att den kan bli jämnare i vinter. Exakt hur många vinster som krävs återstår att se men grundnivån finns i laget, det ser man på 5v5-spelet. Jag har svårt att se PP vara så vansinnigt dåligt i år igen och skulle man få upp det, samtidigt som vi också kan vara mer aggressiva och få med oss fler PPn, så bör poängantalet komma upp på konkurrensmässiga nivåer.
Kommentera