1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586446 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2720130

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Ordförande är en sjukt viktig roll i föreningen och där vi behöver en riktigt vass person. Backlund har inte ett jättebra CV och där många saker sticker ut i negativ riktning. Historien kring Wahlberg är väl det i min värld som luktar mest illa. Men det finns ju en hel del att välja på.

Men man ska också komma ihåg att det inte är en helt enkel roll att besätta, det krävs en hel del för att vara en kompetent ordförande i en SHL förening idag. Det går inte att jämföra med hur det var på -80-talet. Idag är en SHL förening ett affärsdrivandebolag som omsätter X-miljoner årligen.

Vilka är det som sitter i valberedningen som tar fram alternativen inför årsmötet?
Har vi supportrar några kandidater? Spontant kommer jag bara att tänka på Nollan som skulle kunna passa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Det är klubbens viktigaste position tillsammans med det mångårigt missbrukade posterna i valberedningen.
Idag och sen flera år tbx så är det Bulla, Bertil Littmar och en till som jag inte minns namnet som sitter där. Dom har aldrig någonsin behövt motivera sina förslag eller ens visa dom offentligt innan årsmötet (handlingarna finns på kansliet men hur många reser in för att läsa dom? Det är stenålder att inte ge möteshandlingarna online inför mötet.)

Mitt största problem med ordförandefrågan och folk som kräver Backlunds avgång nu är bristen på alternativ. Det kommer inte räcka att gå på årsmötet och rösta nej till Backlund om man inte har ett alternativ att komma med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Valberedningen är Kjell-Åke och Bulla.

Vi får skylla oss själva som inte har engagerat oss i föreningsaspekten och sett till att nominera kompetenta människor till styrelsen och att valberedningen inte har en högre snittålder än Joe Biden.
Kommentera