1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2720134

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Det är klubbens viktigaste position tillsammans med det mångårigt missbrukade posterna i valberedningen.
Idag och sen flera år tbx så är det Bulla, Bertil Littmar och en till som jag inte minns namnet som sitter där. Dom har aldrig någonsin behövt motivera sina förslag eller ens visa dom offentligt innan årsmötet (handlingarna finns på kansliet men hur många reser in för att läsa dom? Det är stenålder att inte ge möteshandlingarna online inför mötet.)

Mitt största problem med ordförandefrågan och folk som kräver Backlunds avgång nu är bristen på alternativ. Det kommer inte räcka att gå på årsmötet och rösta nej till Backlund om man inte har ett alternativ att komma med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Niklas Dernebo, som är suppleant är en person som jag spontant kommer att tänka på. Fått ett gott intryck av honom, tror han har ett hyfsat CV också. Kanske någon kan kolla upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Exakt min poäng att det inte går att bara kasta ut någon utan reellt alternativ in. Därav min fråga kring valberedning och eventuella andra kandidater från oss supportrar.

En svag valberedning borgar också för att underlaget blir dåligt..... Så det är kanske valberedningen som behövs uppdateras till att börja med. Finns det någon bland oss supportrar? Smokey, El Maco, och vad hette han som var reporter på Aftonbladet som är Timrå supporter, Lars Nylund eller något liknande?

Men det går ju att köra över en valberedning och komma med egna kandidater, men då behöver supportrarna själva prata med dessa kandidater och få deras kommittment.
Kommentera