1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2721030

Sv: Timrå IK:s organisation
Niklas Edin : Hej Niklas! Ytterligare något för er i kommunikations avdelningen att ta tag i innan det läcker ut i pressen att det är problem med att inte kunna köpa säsongskort.

Gör en snabb problem/incident-analys, lägg ut en kommunikation som lovar bot och bättring och kontakta familjen ASAP och ge dem rabatt på årskortet (alternativt X antal fria kaffe, hamburgare etc) samt be om ursäkt.

Så sköts en proffsig kommunikation/kundhantering i mitt tycke.

Lägger in originalmeddelandet nedan för enklare läsning/kommunikation med dig.

Lycka till!

"
Det man absolut behöver är någon som ser till att dom som skickar in och vill köpa årskort blir kontaktade.

En bekant fyllde i formuläret för att få köpa en antal årskort till sin familj. Det skedde för tre veckor sedan. Förra veckan skickades en påminnelse till klubben om ärendet.

Pratade med personen i fråga i dag och denne hade fortfarande inte fått någon återkoppling om biljettköpet.

Så nu sa han att han skiter i biljetterna, något för kommunikationspersonerna att kommunicera internt till berörda parter.

Nu vet jag var Trötter håller till om dagarna i alla fall, ridå"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s organisation
Patrick Polly: Det låter såklart inte bra med supportrar som inte får hjälp med sina säsongskort. Vi har lyft detta internt också, både när det gäller privatpersoner och företag. I just detta fallet så funderar jag vad det är för formulär dom har fyllt i? Som sagt så är det inte bra att de är problem för de som vill köpa årskort och även om jag inte har något riktigt bra svar här och nu vad som kan ha hänt i just detta fallet så vill jag ändå förmedla att vi har lyft detta hos oss.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s organisation
Patrick Polly: Hört från flera lokala företagare att de inte blivit kontaktade om att förlänga sina säsongsbiljetter heller, trots påtryckningar.

Senaste jag hörde var att någon skulle ringa till veckan för att boka ett möte om att förlänga biljetterna.

Hur svårt kan det vara?
Kommentera

Sv: Timrå IK:s organisation
Patrick Polly: Ifall detta stämmer blir man så jäkla besviken på hur ens förening sköts... möjligheter finns men inget händer.
Kommentera