1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2722408

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: – Jag hade inte förväntat mig att vi skulle ha kommit såhär långt, såhär tidigt, säger Jokinen. Inlärningsprocessen har nästan överraskat mig lite. Det har gått lite fortare än jag räknat med. Det säger mig att vi har många smarta hockeyspelare som kan anpassa sig och förstår filosofin. På så vis är jag lite förvånad över var vi är.

Det låter väldigt bra tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Gillar också detta uttalandet av Jokinen.

"– Bergendal och Rönnelöw har varit fram och tillbaka, men de hade en stark vecka med J20 förra veckan och förtjänar att få chansen på träning nu. Jag önskar att det skulle finnas fler spelare från J20 som skulle förtjäna det så vi kan ha dem i träning här, men det finns ingen fribiljett, säger Jokinen."

Precis den vägen vi måste gå om vi skall locka talanger, speciellt när vi inte har några facliliteter etc att locka med.
Vi måste bli ett hett alternativ till unga talanger som vill få chansen att slå sig in i A Laget, OM man förtjänar det vill säga.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Lilla farbrorn tror att vi kommer att få glädjas över spelet ikväll!! Olli har nog fått grabbarna att snappa hans spelide hoppas att de finns Ess i skjortärmen som tas fram senare under serien!!😎🤠🇺🇿🇫🇮
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Ska hålla ett extra öga på spelare som Värmhed, Melander, Johansson och Sagranden (om han spelar) ikväll. Vill gärna se att dom tar några kliv nu under försäsongen.
Kommentera