1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2723473

Sv: Timrå IK:s organisation
angeroath: Fick påminnelse på mail nu om årsmötet. Gott så!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s organisation
Nu har jag varit ut till hallen och hämtat ”årsmöteshandlingarna” dels för att kunna läsa vad styrelsen har för motargument(det är nämligen alltid motargument, man har nog aldrig i historien yrkat bifall på någon motion) på mina motioner och dels för att se vad valberedningen har för förslag på ny styrelse. Döm om min förvåning när jag bläddrar igenom papprena och det är bara motioner med styrelsekommentarer och inget alls om ny styrelse.
Ska klippa gräs nu en snabbis och sen sätta mig ner och lusläsa ifall jag missat något. Har jag inte gjort det så blir det ett samtal ut till kansliet i eftermiddag.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s organisation
Vad är korrelationen mellan Timrå Ik/hockey och golf/trav? Det är en jävla massa surr från Timrå Ik om det och jag förstår inte varför en hockeysupporter ska vara intresserad av vad en spelare har för handikapp i golf eller att ett gäng ur laget ska på trav i helgen?

Jag kanske är en surkuk men jag är bara intresserad av vad våra spelare gör på en hockeyrink. Deras privatliv lämnar jag gärna utanför då jag tycker att jag ändå inte har något med det att göra. Undantaget är om privatlivet påverkar hockeyn på något sätt.
Kommentera