1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586290 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725491

Sv: Försäsong 2024
The great one: Jag tycker att Jokinens spel fungerade rätt bra, Modo var stressade i uppspelen och slog bort många puckar. Dom fick välkomna avbrott i spelet av alla deras PP men vi hittade tillbaka till vårt spel rätt snabbt efteråt tycker jag. Sen saknades det där sista giftiga i avsluten från vår sida tycker jag. Chanser hade vi. Minns inte senast jag var så nöjd efter en förlust 😅. Känslan är att vi har kommit längre i att bygga vår spelplan än vad Modo gjort, det är rena tillfälligheter att dom går och vinner.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Olle: En ödmjuk insikt efter matchen är ju att Timrå var det dominerande laget genomgående, men vi hade svårt med modos omställningar.
Jag trodde inte att vi skulle vara så långt framme redan nu.
Att modoiter säger att de var mer påkopplade hit och dit, är ju en dåres försvarstal. Möter man bra motstånd så blir man sämre.
Punkt!
Sen kan man välja att skylla på 1000 saker, men kom inte och säg att Modo inte var påkopplade idag.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Olle: Ärligt talat tycker jag Skellefteå forecheckade hårdare än er, men i den matchen var vi mer påkopplade. Jokinen-spel är alltså mindre aggressivt än Skellefteå, Luleå och flera andra lag? Vad är hypen?

Vi gjorde en mindre bra match och jag hoppas vi kan komma upp i tempo igen. Svårt att veta var lagen står når det tränas väldigt hårt och man ännu inte hunnit träna ihop sig. Ni måste verkligen också ha en växel till

Du snackar om tur i våra avslut, men ett fladder från blå och ett dåligt beslut att tjuva av vår tydliga andremålvakt var liksom minst sagt tillfälligheter det också.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Tack för en god match men man får väl säga att vi vinner rättvist till slut. Trevlig kväll.
Låst ämne