1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586278 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725759

Sv: Försäsong 2024
Olle: Rätt komiskt att se hur ni försöker bygga upp er själv.
Jämför man gårdagens match med fjolårets möte i SCA-cupen har vi definitivt minskat glappet lagen emellan.
Serien visade senare att skillnaden var mindre än man trott.
Vad det betyder i år är omöjligt att säga, men sjukt komiskt att läsa era tvärsäkra uttalanden som nog mest är nåt ni försöker intala er själva.

Er revolutionerande spelidé såg man heller inte mycket av.
Det mest banbrytande får man väl säga är namnet "in your face-hockey" vilket låter som nåt ni hämtat från Pornhub.

Annars var det i vanlig ordning hemskt mycket snurrande i sarghörnen och alibiskott ur dålig vinkel.
För vår del såg det ok ut, inte mer än så. Räckte dock att vinna en rätt tam match.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Nucky: ifjol fick ni alldeles för bra utväxling av laget, det var ju smått sensationellt hur många spelare som överträffade förväntningarna. Är man modoit så tycker man väl inte så, då har man alltid ett SM-guldlag. I år är det ju lite annorlunda, ni har lagt krutet på AHL-spelare utan erfarenhet i ligan eller spelare som Olofsson, Norlinder osv. som redan är ifrågasatta. Tycker inte det är helt självklart att ni har förstärkt laget jämfört med ifjol.

För er lite äldre modoiter så borde det väl börja bli smärtsamt tydligt att dom här ”hockeyplantorna” ni satte i NHL för en massa år sedan, dom spelarna kommer inte tillbaka till moderklubben. Det är en svunnen era. Ni får värva från samma hylla som dom andra bottenlagen i SHL så visst har ni en väg att vandra och mycket hänger på att tveksamma värvningar ska överprestera.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Nucky: Jisses.

Du inser väl själv att du gör precis samma sak som du klagar på? Precis som alla andra modoiter gjort här inne, och i er bok, efter matchen.

Ni är precis exakt som oss. Vi är precis som er. Närmast hjärtat, långt ifrån nyktert förstånd och förnuft, ligger det egna laget. Utifrån det perspektivet ser man hockeymatcher.

Det komiska - eller tragikomiska eftersom det är vuxna människor - är ju när supportrar från olika lag ska diskutera med varandra om vem som har rätt bedömning av en match. Eller vilket lag som ska lyckas bäst i serien innan den ens har startat. Grundat på antaganden och förhoppningar. Och där är ni precis likadana som alla andra. Precis som oss.

Bygga upp er själv? Tvärsäkra antagande? Jo'rå; det finns hos er också. I precis samma utsträckning som här inne.

Den här kukmätartävlingen supportrar i mellan är både fånig och okonstruktiv. Ibland funderar man ju på om det är vuxna människor som skriver.
Låst ämne