1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586278 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725767

Sv: Försäsong 2024
Nucky: ifjol fick ni alldeles för bra utväxling av laget, det var ju smått sensationellt hur många spelare som överträffade förväntningarna. Är man modoit så tycker man väl inte så, då har man alltid ett SM-guldlag. I år är det ju lite annorlunda, ni har lagt krutet på AHL-spelare utan erfarenhet i ligan eller spelare som Olofsson, Norlinder osv. som redan är ifrågasatta. Tycker inte det är helt självklart att ni har förstärkt laget jämfört med ifjol.

För er lite äldre modoiter så borde det väl börja bli smärtsamt tydligt att dom här ”hockeyplantorna” ni satte i NHL för en massa år sedan, dom spelarna kommer inte tillbaka till moderklubben. Det är en svunnen era. Ni får värva från samma hylla som dom andra bottenlagen i SHL så visst har ni en väg att vandra och mycket hänger på att tveksamma värvningar ska överprestera.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Olle: Så har det sett ut sedan Karlin tog över. Han har en enorm förmåga att plocka ur nära max ur varje trupp vi ställer på isen.
Vi hade bra utväxling på HA-spelarna absolut, men förstakedjan var icke existerande i princip hela säsongen.
Där bör vi ha en en rätt tydlig uppdatering mot ifjol.
Lagt krut på Norlinder som inte ens är officiellt klar?

Ja vi har den dumma traditionen att bygga absoluta toppspelare i NHL som inte viker ner sig när nån lockar med mammas saft och bullar.. ;)
Vigge är för bra och knappast nån som var realistisk att få hem oavsett säsong.
I år har vi två hemvändare(förmodligen). Alldeles oavsett spelar det mindre roll när man visat att vi klarar att bygga lag även med spelare som inte kommer från Ångermanland.
Jag är inte orolig även om jag absolut inte förväntar mig nån topplacering. Tror vi kommer vara aningen bättre mot ifjol. Återstår att se hur övriga lag ser ut.
Låst ämne