1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586279 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725773

Sv: Försäsong 2024
Olle: Så har det sett ut sedan Karlin tog över. Han har en enorm förmåga att plocka ur nära max ur varje trupp vi ställer på isen.
Vi hade bra utväxling på HA-spelarna absolut, men förstakedjan var icke existerande i princip hela säsongen.
Där bör vi ha en en rätt tydlig uppdatering mot ifjol.
Lagt krut på Norlinder som inte ens är officiellt klar?

Ja vi har den dumma traditionen att bygga absoluta toppspelare i NHL som inte viker ner sig när nån lockar med mammas saft och bullar.. ;)
Vigge är för bra och knappast nån som var realistisk att få hem oavsett säsong.
I år har vi två hemvändare(förmodligen). Alldeles oavsett spelar det mindre roll när man visat att vi klarar att bygga lag även med spelare som inte kommer från Ångermanland.
Jag är inte orolig även om jag absolut inte förväntar mig nån topplacering. Tror vi kommer vara aningen bättre mot ifjol. Återstår att se hur övriga lag ser ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Nucky: Det här med att ni klarar av att bygga lag, ja nu har ni spelat en säsong i SHL efter ett decennium i hockeyallsvenskan. Det var ju inte helt obetydligt för er att ni köpte upp toppspelare i hockeyallsvenskan som hjälpte er upp, precis som HV71 gjorde. Jag menar att det är riskabelt att lägga all tilltro till oprövade AHL-spelare nu som bottenlag i SHL. Du raljerar över Dahlén, ja det är ju en extrem vinstlott för Timrå att få hem honom, Hållander och Lander tex. Men dom hemvändarna ni värvar håller ju inte riktigt den klassen, åtminstone inte på förhand.

Kul för Hedman att det går bra i NHL men det är ju en klen tröst för Modo idag eller hur?
Låst ämne