1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586263 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725794

Sv: Försäsong 2024
Nucky: Nu är cirkeln snart sluten här i mitt resonemang. Woods och Aagard, gör dom en till säsong som ifjol så kommer dom kräva pengar som Modo inte har råd att betala. Sen sticker dom till ett topplag eller ut i Europa, precis som Dickinson. Ranta drar till Nordamerika om han får chansen. Det är ju förbannelsen med legoknektar. När dom är dåliga är dom bara dyra och när dom är bra så drar dom snart dit dom får bättre betalt. Dahlén skulle aldrig skriva på för en annan klubb i SHL, inte Lander eller Hållander heller.

Vilka kaptener har Modo haft dom senaste åren? Sylwander, Wahlgren och Rundblad? Jag förstår att du inte ser storheten i en karaktär som Lander men det gör nog dom flesta coacherna i ligan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Olle: Dahlén är inte i närheten av att vara värd det han tjänar så jag förstår att han stannar.
Båda kan mycket väl bli kvar, dom trivs i laget och staden.

Ja usch vilka hemska karaktärer du räknar upp.
Dom har gjort sitt jobb med bravur och varit med och tagit klubben dit man är idag utan att tjäna 300'/månad.
Lämnar denna diskussion nu.
Ha det bra!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Olle: Nja, Aagaard skulle stanna alla gånger. Han skulle till och med blivit kvar om vi inte gått upp. Killen är från Danmark, men är fan lika mycket MoDo-it som era hemvändare är timråiter.

Woods valde att stanna trots att Skellefteå ville ha honom. Visst, han skulle lämnat om MoDo inte gått upp, men han skrev ändå i vintras ett nytt kontrakt med oss trots SAIKs intresse.

Ska du provocera får du gärna ha ett uns substans i alla fall.
Låst ämne