1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586263 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725803

Sv: Försäsong 2024
Olle: Nja, Aagaard skulle stanna alla gånger. Han skulle till och med blivit kvar om vi inte gått upp. Killen är från Danmark, men är fan lika mycket MoDo-it som era hemvändare är timråiter.

Woods valde att stanna trots att Skellefteå ville ha honom. Visst, han skulle lämnat om MoDo inte gått upp, men han skrev ändå i vintras ett nytt kontrakt med oss trots SAIKs intresse.

Ska du provocera får du gärna ha ett uns substans i alla fall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: Aagard är lika mycket modoit som Karlqvist var. Ingen av Aagard eller Woods hör till toppskiktet i SHL, skulle det ändras skulle så klart prislappen stiga och då blir det dyrt för Modo. Å andra sidan kanske ni betalar dom riktigt bra stålars eftersom ni inte har råd att värva hem Norlinder nu och han får väl anses som en breddspelare?
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: bjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbba
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
bjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbbabjäbba

Nä, det är inte bara du J F K. Men ni är några som fan måste ha nån/några diagnos/er inom autismspektrat. Fascinerande uthållighet faktiskt. Och fascinerande att ni tycks tro att ni till slut ska författa DET inlägget som får den andre parten att backa och ändra ståndpunkt 😂
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Kan vi skapa ett delforum eller tråd här som vi kan kalla för "Sandlådan" så får ni som tycker om att leka i en sådan vara där medan de som vill försöka simulera vuxenhet håller till i andra avdelningar?
Låst ämne