1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2730556

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: året innan de tappade vi vår poäng bästa back i stenqvist och året innan det laleggia osv osv osv.

förstår din bild av det men för oss börjar detta bli rätt tröttsamt när vi haft samma kärna backar i snart 3 år och ändå får höra hur genomusel vår back sida är. trots att vi är i toppen defensivt många av säsongerna. visst, rindell hade varit spännande att se en sässe till men han är allt annat än fulländad. lyytinen älskade ja men spelade också typ 70% av matcherna han hade här pga skador.

ok att experter inte skruvar upp vår back sida i år, men att återigen rapa att den är sämst i shl trots ganska snarlik våra två senaste lyckade säsonger är verkligen tröttsamt. speciellt när det knappt backas upp. det är bara en allmän sanning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SKRIDSKOSKENAN: Poängen av inlägget var inte att rata er backsida, vilket jag även flaggade för.
Givetvis har ni som följer Timrå varje dag bättre koll än oss utifrån. Däremot tycker jag inte att det är helt orimligt att påstå att det är bland SHLs svagaste backsidor på pappret när ni tappat 2 av era topp 4(?) backar utan att ”direkt” ersatt dem?
Ta bort säg back 1 och 3 från vilket lag som helst utan att ersätta och vips så hamnar den backsidan i botten, så lite skiljer det i SHL.
Som sagt var aldrig min avsikt att klanka ner på er backsida, utan snarare trycka på Jokinens betydelse.
Kommentera