1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586446 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2731731

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Knylan: Ja det är en känslomässig bergochdalbana. Jag vill vara positiv, men jag törs inte. När jag är positiv går det alltid åt helvete. Jag vill inte det, jag vill såklart att det skall gå bra. Jag får dåligt samvete när positiva tankar virvlar i mig. Jag kan inte, och får inte tänka positivt. För då känns det, att det är mitt fel om de förlorar. Nu är det ”Hugg och slå…” vi möter, det känns inte heller bra. Vad är oddsen att Pettersson, Didde eller Wedda blir sönderslashade och långtidsskadade? Väldigt låga tyvärr… Jag hatar Luleå och jag hatar deras jävla skitpublik som grupponanerar till loopande sekvenser på jumbotronen, när en motståndare blir jävligt vårdslöst manglad mot sargen. Leif och Billy på Meth x 6000+ 100 normalbegåvade = kvällens publik i Delfinen. Jag är fan livrädd.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Mappe: Tack för att du är så positiv!
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Mappe: det kallas för "jantelagen"!
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Mappe: Hahah skrattade högt åt dina sista meningar.

Äntligen äntligen äntligen är det premiär. Oavsett resultat så vill jag se oss spela lika jävla elakt som vi gjort under försäsongen. Stå upp för varandra och sett standarden redan idag.

Får vi med oss en vinst ifrån Coop Hollywood Arena så blir man ju riktigt glad.
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Mappe: Matchdag! Äntligen, så man längtat. Dags att alla i laget put something to the table och dags att vinna preriiären mot Lule.

Taggad? Javisst det är bara förnamnet vilket säkert kommer att märkas av mina kommentarer idag...

Släpp pucken!!! Release röd och vit hockeydynamit.

Perfekt läge att förstöra festen som Jonte sa i gårdagens video.

❤❤❤💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Mappe: Luleå borta i en premiär är väl en av seriens svåraste match på förhand känns det som. Men samtidigt kan jag känna att det är en perfekt bortamatch för oss att bara komma och förstöra festen. Luleå är storfavoriter ikväll och vi är typ utskrattade av halva hockeysverige med våran satsning på den finska tyrannen som målas upp här och där.

Ska bli jääävligt spännande och se hur vi lyckas möta Luleå i första perioden. Ett jävligt kaxigt Timrå som inte ber om ursäkt en sekund för att man är på isen hoppas jag får se ikväll. Kan bli jävligt svängig 1a perioden i och med att Luleå kommer också (såklart) kommer gå ut stenhårt. Släpp fucking pucken!!
Låst ämne