1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736370

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Jag förstår frustrationen hos många. Jag väljer själv numer att varken läsa eller skriva härinne under match. Under tidigare säsonger scrollade jag ofta tillbaka och och kände ett visst mått av skam, när jag begrundade mina, i affekt författade alster. Folk får naturligtvis göra precis vad de vill, men där och då leder det mest till onödig osämja. Jag tror på Jokinen och jag tror på processen. Den har mitt helhjärtade stöd till 100%. Samtidigt byggdes inte Rom på en dag. Det mest klassiska exemplet är när Sven-Göran Eriksson, en helt oprövad, lågmäld värmlänning skulle ta över IFK Göteborg. Seriespelet började knackigt, pricken över i var en hemmaförlust mot IFK Sundsvall. Då rann det över för supportrarna. ”Skicka tillbaka den där jävla värmlänningen till skogen igen!” Det var verkligen upprorsstämmning och förvirring hos de blåvita. Laget och klubbledningen hade dock bättre tålamod. Det tog några matcher, sen vände det. Slutet blev ganska så bra. I bland tar saker tid. Lita på klubbledningen och processen. I vår kan vi göra en mer rättvis analys och utvärdering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Mappe: håller med fullständigt.
Måste även lära mig att inte gå in i detta forum efter förlustmatcher, ger megaångest!
Förlust med 4 - 1 mot guld favoriten förvånar inte mig ett skit, det var ungefär vad jag befarade.
Att hålla på att jämföra "neandertalhockey" med Ante med nyskapande "in your face" hockey alla Olli är bara löjligt!
Ante kommer inte tillbaks, det var inte bättre förr!
Vi har Olli nu och processen kommer att ta tid, det vet vi alla.
Sen är ju inte Olli dummare än att han naturligtvis kommer att anpassa strategin om det visar sig att det inte funkar.
En sak till, vi har den spelartrupp vi har och det kommer inte att bli några stora förändringar, vi har som bekant begränsad budget.
Bara att hoppas att det blir en annan matchbild mot Rögle imorgon.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Mappe: Som Tom Topp skrev, alla hanterar vi frustrationen olika. Självklart är analyser och kritik mot laget oerhört mycket grundlösare och orättvisa nu efter 3 omgångar än om man väntar tills vi har facit. Samtidigt vet jag inte riktigt vad vi ska med ett supporterforum till om alla ska vänta tills efteråt och tävla om nyktrast och mest välskrivna analys? Så länge man inte ger sig på en person med hot, hån om kroppshydda el utseende i övrigt mm utan håller sig till prestationen så tycker jag ett supporterforum har andra funktioner. Avslutningsvis, jag är verkligen INTE nåt föredöme i nåt fall. Jag är inte ens "skön"
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Mappe: fast det som oroar mig mest är att våran förstalina var så totalt under isen! Inte ens Hållander visade någon gnista! Glädjande däremot är att fjärde fortsätter att skapa, och orkar också flytta upp pucken i anfallszon!
Kommentera