1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736373

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Mappe: Som Tom Topp skrev, alla hanterar vi frustrationen olika. Självklart är analyser och kritik mot laget oerhört mycket grundlösare och orättvisa nu efter 3 omgångar än om man väntar tills vi har facit. Samtidigt vet jag inte riktigt vad vi ska med ett supporterforum till om alla ska vänta tills efteråt och tävla om nyktrast och mest välskrivna analys? Så länge man inte ger sig på en person med hot, hån om kroppshydda el utseende i övrigt mm utan håller sig till prestationen så tycker jag ett supporterforum har andra funktioner. Avslutningsvis, jag är verkligen INTE nåt föredöme i nåt fall. Jag är inte ens "skön"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Det jag är mest oroad för är att vi är för platt på backsidan. Vi saknar en härförare.

Eronen har startat klart bättre, men han skulle kunna ta plats i ett 3e backpar och styra ett 2a PP.

Nässén har verkligen blandat. Släpper till väldigt mycket bakåt och är svag i närkamper. Stark på offensiv blå och är rätt snabb i huvudet med pucken.

Forsmark har även han blandat. Större uppsida i offensiven och för mig känns det lite halvdant att vi ska förlita oss på honom som 1a back när han fick spela en hel SHL-säsong första gången förra året.

Pilö har spelat för lite för att ge någon bedömning men enligt mig så hade han haft samma status som Nässén ifall han hade fått lika mycket speltid.

Resterande backar är bara bra fysiskt och offrar ben, armar och huvud för Timrå. Men framåt är det inget att hurra för.

Vi behöver ha en ledande back. Eller åtminstone en bättre plan för backarna.

--------

Sagranden vill jag se imorgon mot Rögle. Han bör få ett stort självförtroende om Jokinen kallar in honom efter skitmatchen mot Färjestad. "Vi saknade din speed och vilja i den matchen".
Sätt ut Wedin på kanten igen.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Det har väl inte undgått någon att jag är oerhört skeptisk till Olli och hans hockeyfilosofi. Men innan säsongen så lutade jag mig mot att jag iaf skulle få se ett engagemang i båset och i synnerhet när det ser ut som en påse skit på isen. Få se en tränare som agerade under match, inte tillät hängskallar, tog time out när det behövdes (i 1:a om så vore) och hade noll fokus på huruvida spelaren var en "stjärna" eller inte. Underprestation är underprestation liksom, oavsett var man befinner sig i hierarkin.
Tyvärr tycker jag mig inte ha sett nåt av ovanstående hittills. Det är lika mycket "fågelholk" som någonsin Ante, Perra el övriga "Svennetränare" (OBS! Det sistnämnda ska ej misstolkas för etniskt påhopp el dyl)
Kommentera