1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586218 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2738013

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-09-28
Modano: Kort analys av dagens match.

Nu har vi hittat våra kedjor att köra på tills Kapanen återvänder. Hållander Lander och Wedin wow. Såg lite av den gamla Lander idag igen som vi vill se honom. Tar sig in på mål och skapar istället för att vara osynlig. Hållander bäst på plan som alltid. Han är bäst i SHL med sin fart och fläkt nu så är det bara. Skriv livstidskontrakt Kimmo! Wedin mycket dominant ikväll. Vilka uppåkningar och vilken fart. Kunde lätt ha gjort ett par mål. Ändra inte denna kedja nu, låt stå!

Dahlen och Hartmann hittade varandra igen och de passar perfekt ihop. Dahlen fick äntligen måla och har 1+4 på 4 matcher tror jag. Han levererarvår ikon! Hartmann överraskande bra redan nu efter sin allvarliga skada och bara andra matchen han gör. När han kommer in i det ännu mer kommer han att bli en ännu större tillgång. Viktig för laget som någon skrev också med sitt pådrivande och kämpande. EP Mr Ånge levererar också fint idag och spelar som vi vill se honom spela

Nässen gör sin bästa match i år, speciellt den första perioden är lysande. Han följer med upp i anfall och ligger bakom Hållanders öppna mål till 1-0. Fortsätt så Nässen!

Lundmark går från klarhet till klarhet. Ännu mer delaktig idag och tar initiativ. Stor och tung att möta. Fortsätter han såhär så är det årets genombrott.

Har jag glömt någon? Boyce förtjänar att nämnas för hans arbetsinsats och mål. Har aldrig sett honon bättre. Vilken energi och vilja i ddt han gör. Jokinens hockey passar honon verkligen. Jakob Johanssons nolla förtjänar också att nämnas. Stabil men hade inte jättemycket att göra. Rögle var blekt idag.

Hoppas att vi kör på med dessa formationer tills Kapanen återvänder som sagt. Och hoppas vi gör en match som idag på bortaplan mot Leksand på tisdag. Då kommer de att få fullt upp.

En mycket härlig lördag som sagt.
Skål på er Timråvänner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-09-28
Zäta75: Håller med bara kriga på nu och Lundmark Boyce Walli så jävla viktiga i Jokinens system bojan har jag aldrig set bättre kommer inte att få veckans handväska i min podd långt därifrån haha 100 % SKÅL
Kommentera

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-09-28
Zäta75: Hakka päällä Suomen poika!
Kommentera