1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586350 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2738380

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Jo så är det ju givetvis, vad gäller media så är det ju lätt att vara efterkloka. Men det jag menade är att han trots allt är värvad i allafall som en topp 3 center. Bakom Oliver(tänker botten 6 centrar) är det för tunnt när det gäller offensiva kvalitér i det långa loppet hos våra övriga centrar.

Vad gäller Olivers produktion i Liiga förra säsongen så är det ju faktiskt så att många missat att Oliver behövde göra den obligatoriska "lumpen". Vilket förstörde hans uppladdning för säsongen. Vilket också hans produktion visade lite då han kom igång mer och mer ju längre säsongen gick. Och faktiskt sen var en av de absolut bästa forwardsen i ligan i slutspelet.

Summa summarum. Oavsett om Oliver var värvad som en 3:e center från start. Så har vi ju faktiskt ingen bakom i dagsläget som har in nån av de 2 förstakedjorna att göra om nån av Lander eller EP går sönder.

Något som Kimmo sa själv nyss i en artikel i ST.
Om inte Oliver kommer tillbaks så lär det ageras då det är en center kort i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Jag håller med om att det behövs ytterligare en center om Kapanen inte kommer tillbaka. Sedan vet jag inte riktigt hur jag skulle använda pengarna om jag vore sportchef. Troligen skulle jag satsa på en hyfsad center för att få in en till back.

Att Kapanen gjorde lumpen hade jag ingen aning om, men i grund och botten handlade inlägget om att jag ofta blir irriterad över mediernas hockeybevakning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Och så här års så är det ju inte jättelätt att hitta ens en 3:e center som skall vara tillräckligt "spetsig" att fylla upp en lucka i topp 2 om det behövs vid skador.
Kommentera