1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586767 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744435

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Mer från ST:
"Just nu saknas tre ordinarie backar och det är bara att tacka och bocka att Kevin Rönnelöw gått från totalt okänd till publikfavorit på två matcher. Från att ha varit en 18-åring i J20 till att se ut som en fullfjädrad seniorback med rutin och pondus.

En lucka ska fyllas.

Med Oliver Kapanen hade Timrå IK haft en sylvass centersida. Utan honom är det tveklöst mer ihåligt.

Men som läget ser ut nu är det nog ändå en back Kimmo Kapanen måste prioritera.

Där spelar man redan på marginalerna och ytterligare en smäll skulle svida så mycket hårdare."

Så en back är nog prio ett. Speciellt om det blir fler backskador framöver som nog är att räkna med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Oavsett vad så kan man inte påstå annat än att Timrå har hamnat i en knepig situation. Helt överskuggande är naturligtvis att laget har spelat bra. Samtidigt kan man inte förvänta sig att en sådan topprestation kommer fortsätta hela säsongen. Jag jämför med förra året då laget under hösten emellanåt spelade bra men inte fick poängen med sig. I år har det däremot verkligen gått vägen.

Vad gäller truppen är det klurigt. Javisst har den unge juniorbacken presterat väl och visst har centersidan sett habil ut. Samtidigt är det skört och hade det funnits ekonomiska medel tror jag definitivt att Timrå hade förstärkt i båda ändar. Pettersson kan förvisso ses som en ersättare till Hanzl men det innebär samtidigt att vi är en ytterforward av god kvalité kort samtidigt som Eisenmenger och Boyce ska fylla Lundin respektive Anderssons platser. Långsiktigt ser jag inte det som en förbättring.
Kommentera