1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586767 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744436

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Oavsett vad så kan man inte påstå annat än att Timrå har hamnat i en knepig situation. Helt överskuggande är naturligtvis att laget har spelat bra. Samtidigt kan man inte förvänta sig att en sådan topprestation kommer fortsätta hela säsongen. Jag jämför med förra året då laget under hösten emellanåt spelade bra men inte fick poängen med sig. I år har det däremot verkligen gått vägen.

Vad gäller truppen är det klurigt. Javisst har den unge juniorbacken presterat väl och visst har centersidan sett habil ut. Samtidigt är det skört och hade det funnits ekonomiska medel tror jag definitivt att Timrå hade förstärkt i båda ändar. Pettersson kan förvisso ses som en ersättare till Hanzl men det innebär samtidigt att vi är en ytterforward av god kvalité kort samtidigt som Eisenmenger och Boyce ska fylla Lundin respektive Anderssons platser. Långsiktigt ser jag inte det som en förbättring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dutten: Från svenska Yle,
Anfallaren Oliver Kapanen stod för ett vasst träningsläger och premieras med en plats i Montreal Canadiens. Ifjol spelade den 21-årige Kapanen för KalPa och tog en plats i Lejonens VM-lag där det blev sex mål på åtta matcher.
Under Montreals träningspass på måndagskvällen var Kapanen ändå extraforward. Det var Joel Armia som tränade på långtidsskadade Patrik Laines tilltänkta plats som högerytter i andrakedjan.
– Kapanen är en klok spelare. Han kommer att få döda utvisningar och kanske också chansen i powerplay, säger chefstränaren Martin St. Louis enligt Eric Engels.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dutten: Tycker Anton Lundmark varit väl så stark som Lundin var. Och passar i det nya spelet.
Kommentera