1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2747059

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: För att försvara Erixon lite till det sociala kring intervjuer. Så har jag alltid, i allafall i Timråtröjan upplevt Erixon som att han inte alls trivs bakom kameran och känns rätt atel i intervjuer och sådär.

Annars är du spot on kring själva spelet i sig!

Hehe, sen undrar man ju om Jokinen varit på Erixon lite med. Tanke på hur Erixon själv trycker på individuella misstaget..

"Gång efter annan kommer han tillbaka till en situation. Linköpings fjärde mål när Tim Erixon var inne i numerärt underläge och tycker att han borde ha fått undan pucken.

– Personligen känner jag bara att jag skulle ha gjort det bättre i den situationen. Som sagt, det är ett lite rostigt beslut, säger han."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Håller inte alls med i att kicka Erixon som många andra härinne. Han är nyttig i vissa delar av spelet. Anledningen till varför Rönnelöw fick stå åt sidan efter ett par byten var pga av den stora skillnaden på rutin. Erixon har ändå helt okej passningsspel, helt okej i närkamper. Det kommer ta en liten stund innan han kommer in i matchtempo. Rönnelöw kan absolut komma in i slutet av matcherna vid stora ledningar, men att spela för att jaga mål på SHL-nivå, nej inte där än.
Kommentera