1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2747071

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Håller inte alls med i att kicka Erixon som många andra härinne. Han är nyttig i vissa delar av spelet. Anledningen till varför Rönnelöw fick stå åt sidan efter ett par byten var pga av den stora skillnaden på rutin. Erixon har ändå helt okej passningsspel, helt okej i närkamper. Det kommer ta en liten stund innan han kommer in i matchtempo. Rönnelöw kan absolut komma in i slutet av matcherna vid stora ledningar, men att spela för att jaga mål på SHL-nivå, nej inte där än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Närkamper Erixon har och BP han spelar, inställning som han besitter i skulle inte platsa i Kovland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Vad gäller Erixon så har han inte och kommer inte någonsin att hitta ett matchtempo som håller för ett topplag i SHL. Han har många fördelar med sin rutin men uppträder mer som en alibi spelare utan driv och speed. Bättre skola in någon yngre med fart och vilja. Inget ont om personen Erixon men här har bäst före datum gått ut för en spelare på toppnivå i SHL. Hoppas jag har fel men då får nämnde person upp till bevis.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det är ju ändå så att vi om ekonomin tillåter är ute efter en back. Skulle vi få in en sådan så är Erixon den som får stå åt sidan som 7:e back i allafall.
Kommentera