1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586523 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #518211

Sv: Rädda pojkar spelar inte semi
Bragd-Birger: Ett känsloladdat inlägg och visst... passionen för laget Timrå IK gör att känslorna svallar lite extra nu när det går tungt.
Jag föredrar dock att vara lite mer optimistisk. Vi vet alla att den typ av hockey som tillämpades i grundserien inte alltid fungerar smärtfritt i ett slutspel. Nerver kommer in som skapar en större försiktighet, men vi måste också komma ihåg att Djurgården uppträder på ett helt annat sätt än jag sett tidigare under säsongen. Man stör TIK konsekvent högt upp när det gäller uppspelen och den rätta rytmen att bygga upp anfallen infaller sig inte för Timrå.
Sen tycker jag att det var en oerhört jämn match igår. Det jag saknar mest är mer skott på mål och att forwards står framför Thodores mål och rakar på returer. För sanningen är att Jose var rejält skakig igår och returer släpper han ofta.
Fredrik Modin symboliserar mångt och mycket problemet. Han var förvisso bättre igår än i söndags, men karln far ju bara runt och håller i pucken. Visa lite jävlaranamma , initiativkraft och skjut !!

Annars så tror jag faktiskt fortfarande att vi tar hem det här. Jag tror t.o.m. att det blir 4-2, men fler än Z måste stiga fram.
Kommentera