1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #518321

Sv: Rädda pojkar spelar inte semi
Bragd-Birger: Jadu Birger vi vill nog båda att det Timrå IK vi båda känner åter skall beträda isen. Men jag vidhåller att problemet ligger mer i hur Djurgården spelar än i hur TIK uppträder. Förvisso borde det finnas motdrag, men närman stör uppspelen tidigt och styr ut forwards i mittzon så är det banne mig inte så enkelt.

Sen finns det några till synes enkla åtgärder. Få ordning på PP och behålla iskylan när man provoceras ( lättare sagt än gjort ). Sen måste Z, Modin och den av ST utsedde som Timrås bäste back någonsin ( bah !!!) Berg stiga fram och visa ledarskap. Just nu känns det som att Manderville får bära hela det oket och det kan väl ändå inte vara meningen ??

Sen struntar jag i om det är tokfel och desperat. Jag skulle vilja se Dahlén i båset och på isen. Han kommer säkert att vara seg och om möjligt ännu bredbentare i sin skridskoåkning. Men Uffe har guts och vinnarskalle och kan om inte annat säkert bidra med lite peptalk i omklädningsrummet. Känns som att just det inte är Lill-Kentas starka sida.

Vi fixar det här Birger !!
Kommentera