1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #518573

Sv: Rädda pojkar spelar inte semi

Frella:

Jag skulle vilja ändra namnet i denna tråd till det betydligt sannare "Dystra pojkar spelar inte semi". Är ni inte rädda att ni negativt projicerar ut er själva i detta slutspel...självuppfyllande profetior? Landsorten i Sverige är tyvärr inte större än att detta är möjligt.

Förstår inte riktigt hur och varför ni fokuserar som ni gör. Förutom blod, svett och tårar så handlar ett slutspel också till stor del om psykologi.

DIF har inte kommit någonstans efter tre matcher. Man har haft två hemmamatcher och har efter tre spelade matcher två segrar. Det är fortfarande DIF som MÅSTE göra ett brake, för att använda tennisspråk. Annars är det kört för dem. För er räcker det ju med att ro hem resten av hemmamatcherna? Folk får säga vad dom vill, men i ett slutspel är hemmaplan en enorm favör. Det är på DIF som oket hänger tyngst just nu. Dom är tvungna att vinna på bortaplan.

Efter 50 omgångar av säsongen ES, så står det klart att TIK är både ett bättre hemmalag som bortalag i en jämförelse med DIF.

Det mest realistiska är ju ändå att ni vinner era två hemmamatcher och skaffar matchboll inför returen i Stockholm. Lyckas inte det har ni ju ändå sjunde och avgörande hemma i Timrå. Skall man gå vidare bör det nog fokuseras lite mer på möjligheterna...än på hindren. 

Kommentera