1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #518582

Sv: Rädda pojkar spelar inte semi

El Maco:

Att det inte sett 100%-igt ut på isen, till och från, under en matchserie hör väl till vanligheterna både i kvart som semi och final.

I det här fallet handlar det ju om att inte ens halva matchserien är passerad. No damage done.

Men jag lovar att psykologin är oerhört viktig när tätorten inte befolkas av lite mer än 100 000 människor (ja Sundsvall inräknat då också). Engagemanget blir betydligt större, mer knytet till alla som bor där och som oftast på något sätt är förknippad med någon som står laget nära. Krösa-Major kan bli förödande om gamnacksteorierna får ta överhanden.

Man skapar en extra motståndare som egentligen inte kan uppstå i exempelvis Stockholm. Där försvinner liksom 1 000 Krösa-Major i mängden och får inte det genomslag som det blir på en betydligt mindre ort.

Jag är inte skrockfull på något sätt. Men jag är helt övertygad om att det är betydligt lättare att vinna i en hall dit folk kommer med positiv projicering. Den uppstår liksom inte av sig själv i hallen, utan den får man ta med sig hemifrån. När den är som bäst kan man ta på den innan nedsläpp.

Även om ni skulle förlora i morgon finns det mycket positiv energi kvar. Det är fortfarande 3 matcher kvar att spela. Två av dem går i Timrå och bara en ynka i Sthlm. Med positiv projicering skapar man god energi, att göra tvärtom är som att ge motståndarn ena fingret. Han tackar och tar hela handen.

I ett slutspel är det ju vinna eller försvinna som gäller. Därför släpper man inte en jävel över bron. Speciellt inte om man är som ni, mitt inne i matchen. 

Kommentera