1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588048 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #589650

Sv: Årets trupp
Sune: Inte för att det är min huvudvärk, men jag tycker du är lite orättvis när du sågar TIK-ledningen jäms med fotknölarna.
Vem hade kunnat ana att ni skulle bli av med hela första-linen? Och dessutom så nära seriestarten?
Snart sagt vartenda lag letar med ljus och lykta efter nyförvärv, och alla gör samma erfarenhet: Det finns knappt några!
"Mitt" LHC har nyligen värvat Martin Samuelsson, som jag ser det en REN chansning. Hade det varit en "normal" säsong tror jag knappast man ens hade brytt sig om att prata med honom.
Efter att vi tappat Tjärna och Honken hette det att "ska vi värva något ska det vara något som tillför spets till truppen, en center eller forward för 1:a/2:a kedjan." Nu har man fått erfara man hur marknaden ser ut, och väljer därför att i stället bredda truppen med något som KANSKE kan bli något. Vilket kanske är rätt beslut idag med tanke på att vi klarat oss bra så här långt med den trupp vi har,
Många slovaker, tjecker, transatlanter har inte spelat på ett år. Deras fysiska status är i många fall tveksam. Ibland finns det lite desperation bakom deras intresse då de "blivit över" från någon liga.

Jag skulle inte vilja vara sportchef idag.....
Kommentera