Tre Kronor

17483 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #325468

Sv: Finland - Sverige
JOY:

Visst finns det spelare i den här turneringen som Pelle Prestberg hade kunnat petat men jag tror inte hans medverkan hade kunnat gjort någon större skillnad.

Som fanatisk Timrå-supporter så kan jag ju Micke Lind och Markus Matthiasson utan och innan. Lind skulle nog hålla internationellt. Men med Jörgen Jönsson, Johan Davidsson, Mathias Johansson och Per Svartvadet så kan vi konstatera att han inte petar någon av dem tycker jag. Visst har han varit bättre än Svartvadet denna säsong men då anser jag att det är bättre att satsa på Svartadet i landslag då jag tror att han kan mer än vad han visat. Centersidan är bra i Tre Kronor.

Tre Kronor saknar en naturlig målgörare. Markus Matthiasson är en sådan. Bäst av alla i Elitserien har han varit på denna front så här långt. Men att göra mål i Elitserien är en sak. Tror personligen inte att han har tempo för Internationell Hockey. Men fortsätter han vräka in mål nu så borde han testas i Baltica Cup anser jag.

Nej den spelare som hade kunnat lyft Tre Kronor till att ta någon till poäng och göra några fler det är Niklas Nordgren. Innan han blev skadad så var han förmodligen hetast i Elitserien. Höll Zäta-klass i många matcher. Han får sitt internationella genombrott denna säsong tror jag.
Kommentera