Tre Kronor

17483 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #421719

Sv: Hardy Sparkad!
250kg kärlek:

Ja, det hela är mycket märkligt. Inte att Hardy får sparken, utan vid vilket tillfälle detta händer. Iom att inget hände omgående efter WC, så trodde man ju nästan att Hardy skulle få sitta fram till VM i vår.

Detta hade gett förbundet ett ypperligt tillfälle att sondera terrängen och titta på långsiktiga lösningar i förbundsfrågan. I dagsläget ligger man jävligt pyrt till iom att de flesta "handlingskraftiga" alternativen är uppbundna med kontrakt och knappast lär bryta dem.

Hade förbundet visat någon som helst kompetens, så hade man haft en alternativ lösning i backfickan redan efter slutsignalen mot Tjeckien. Om inte, så är det inte nödvändigt med något byte av förbundskapten förrän VM närmar sig i vår. Tror att förbundet skadat sig själva i egenskap av arbetsgivare. Vilken kompetent tränare har förtroende för ett sådant handlande?

I dagsläget saknas helt långsiktiga lösningar. Man är tillbaka till "diverse" ES-tränare som eventuellt skall prya på posten, något som bröderna Wallin tydligen prioriterar högt.
Kommentera