Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701285

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Kelleher har ju visat att han snittar ca 0.5p i SHL med IKO. Samtidigt kan han vara en bättre spelare idag än han var då. Jag sticker ut hakan och gissar att Kelleher skulle kunna göra 30-35p på 50 matcher i SHL. Jag ser gärna Kelleher i en tredje kedja hos oss, med tid i PP2. Frågan är om han är villig att skriva ett ettårskontrakt med ganska låg lön för att ”bevisa” sig i SHL igen. Som sagt, slutspelets MVP och toppen i HA är inte direkt långt ifrån botten/mitten av SHL, då HA visat sig vara en väldigt bra liga. Kluven. Men jag ser gärna Kelleher om man kan få han billigt i en tredje kedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Attila: Jag minns inte nu, men Kelleher måste väl ha haft en betydligt större roll i IKO än vad han kommer vara i närheten av i Brynäs? Känns som en spelare som måste spela i topp 6 för att få ut något över tid (och i topp 6 är det fullt för stunden).

Gillar hans inställning till Brynäs, men tvekar på att tredje eller fjärdekedjan är något för honom. Indrasis lär gå före i hackordningen med det lönepåslaget han har fått.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ska till att grilla kyckling ikväll. Ringrostig så googlade på recept. ”Köket” skrev följande:
”Häll ur halva ölburken och trä kycklingen över ölburken.”

Häll ur???? Sure Baby. Drick upp heter det. 🙂
Kommentera