Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701368

Sv: A propósito de nada
J-S: Det är väl inte så många SHL-lag som har så utpräglade förstakedjor att det är värt att matcha på det sättet. Finns några enstaka, men de flesta lagen har ganska jämna 2-3 kedjor och en sämre fjärde. Larsson är alldeles för bra offensivt för att man ska vaska honom som renodlad defensiv rollspelare, mycket bättre om en sån som Ölund tar den rollen.

Larsson och Rödin hade fantastiska siffror i HA. Inne på mest framåt och minst bakåt i hela ligan i 5mot5. Helt enkelt alldeles för bra för HA, som man misstänkte inför säsongen. Jag skulle inte bli förvånad om Larsson gör 40 poäng i SHL nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det är väl inte så många SHL-lag som har så utpräglade förstakedjor att det är värt att matcha på det sättet. Finns några enstaka, men de flesta lagen har ganska jämna 2-3 kedjor och en sämre fjärde. Larsson är alldeles för bra offensivt för att man ska vaska honom som renodlad defensiv rollspelare, mycket bättre om en sån som Ölund tar den rollen.”

#1. ”Det är väl inte så många SHL-lag som har så utpräglade förstakedjor att det är värt att matcha på det sättet.”

Svar till påstående 1:
Det finns det absolut dom flesta lagen har en utpräglad förstalina, och det kan vara värt att matcha på det sättet som nykomlingar då vårat mål ska vara poäng varje match.

#2. Larsson är alldeles för bra offensivt för att man ska vaska honom som renodlad defensiv rollspelare,

Svar till påstående 2:
Jag har aldrig påstått att Johan Larsson är en renodlad defensiv rollspelare?
Vad jag sagt är att Johans signum i NHL var att plocka bort motståndarnas bästa poänggörare.
Vilket han gjorde jävligt bra.
Sen att han dessutom vet hur man hittar nätet och gör poäng gör inte saken sämre.
Därför ser jag honom gärna i en första kedja nästa säsong pga där kan han eliminera motståndarnas topplina och dessutom göra poäng,

#3. Mitt påstående.
Vi Brynäsare ska vara jävligt ödmjuka inför nästa säsong slipper vi kval har vi gjort det mycket bra.
Kommentera