Brynäs IF

715857 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701561

Sv: A propósito de nada
Huge:

Sedan förstår jag inte varför många av er här inne är så dryga mot Clubben, vad vet du och andra om vad han sitter inne med för info om LHC? Läser man ex Sillytråden på flashback så är det både Brynäsare och andra lags supportrar som nämner siffrorna 250 - 300 i månaden för Källgren.

Tycker de flesta motståndarlags supportrar blir tråkigt bemöta här inne allt som oftast faktiskt. Varför är det så? Skall man inte kunna diskutera utan att bli påhoppad och kallad för troll m.m.


Vet inte vad en marknadsmässig lön är för en målvakt från AHL som kommer till SHL men det låter väldigt högt i mina öron om det stämmer.

Men vad vet jag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: För det första verkar inte andra klubbar ha något forum att diskutera i ...så då får dom gå in till Brynäs forum och häckla ur sig en massa dynga som bara retar upp
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: "Sedan förstår jag inte varför många av er här inne är så dryga mot Clubben, vad vet du och andra om vad han sitter inne med för info om LHC?"

Förutom att på ett tragikomiskt sätt försöka dölja sin uppenbara bitterhet över att LHC blev snuvade av Alcen på Källgren så påstår CLUBEN att Källgren minsann aldrig varit på tapeten för LHC.
Samtidigt som Alcen själv, som inte har nån anledning att ljuga eller mörka, att just LHC var en av flera som ville ha Källgren.

Sen förstår du inte varför vi härinne raljerar lite och mest skrattar åt CLUBEN och hans skriverier?
Hmmmm.....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: ”Sedan förstår jag inte varför många av er här inne är så dryga mot Clubben, vad vet du och andra om vad han sitter inne med för info om LHC?”

Du tycker alltså att vi ska utgå från att en anonym användare som kommer in för att häckla har initierade källor på vad Källgren har för lön? Och om inte det vore nog så ska vi lita på Flashback?
Nej skit ska skit ha. Kommer man in som utomstående supporter och drygar sig så förtjänar man mothugg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:

såhär skrev Cluben efter värvningen av Källgren:

” Grattis till budgivningsvinsten! Källgren är en högst medioker målvakt.”

Är det konstigt att han får mothugg då?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:
Det enda som är störande med LHC är att de kallar sig Cluben. Är det engelska eller är det svenska? Oavsett så är fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Det finns inga bra källor om lönen. Det var uppenbart att detta bara var en bitter person som ville klanka ner på Källgren och Brynäs.
Kommentera