Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Tänkvärt

515627 · » Till forumet


Sv: Tänkvärt
munkas: Inget Muppet Show utan 2 eller 3 klagande griniga gubbar.
Fast i detta fall lutar det väl mer åt klagande tonåringar.
Apropå barnkalas menar jag.....
Var det logen på sektion L ni brukade sitta i, eller hur var det nu igen? :-)
Kommentera

Sv: Tänkvärt
munkas: Va???
Kommentera

Sv: Tänkvärt
munkas: Ibland är bäst att bara hålla tyst...
Kommentera

Sv: Tänkvärt
AD: Jag tycker också att man bör göra något åt introt. Varför inte köra på en gammal klassiker, Muppet show theme kanske? Den låten tycker jag symboliserar 2000-talets brynäs klockrent, sen passar den ju våra allra minsta i smaken också. Eftersom gavlerinken på senare år har förvandlats till ett stort barnkalas med tacklingsfria hockeymatcher och tigerns julklappsutdelning till barnen i tredje perioden, är denna melodi den mest passande.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Mickis: Den främsta anledningen att helt tabort introt är att visa allt och alla att ny är det nya tider.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Mickis: tycker ändå "Vi är på gång" är bra att köra i början
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse: Ja introt behövs förnyas, men inte med nåt "gammalt redan gjort låt". Det är nog dax att köra lite nya låtar, finns bra ny musik med tryck i. Inför tredje perioden tycker jag att Brynäs ska komma ut till Brynäs hej. Det kanske blir paradoxalt med vad jag skrev i början men för några år sen gjorde man så och jag tyckte det var bra att känna vindarna från storhetestiden.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
stefan Bskv: Detta är precis vad jag har efterlyst. Att samordna allt är viktigt. Om varje skulle sitta och maila in förslag direkt skulle de sluta läsa ganska omgående. Men en sak måste bli bättre och det är informationen på brynas.se En webbsajt speglar många gånger ett företag/förening och därför är det viktigt att det hela tiden är ruljans på webbsajten. Jag kan mycket väl tänka mig att det skulle gagna Brynäs i dess jakt på nya sponsorer om det var bättre "drag" på sidan.

Jag är ganska ny i "gebitet" att intressera mig mer än vad jag ser på sporten om hur det gått för Brynäs till att mer till handling försöka hjälpa Brynäs. Men bättre sent än aldrig.

Vad gäller kvalserien och vad som kommer att hända på matcherna är nog inte aktuellt men jag skulle gärna vilja se att man helt skrotar introt som använts under säsongen. Kör nåt nytt enkelt. Detta skulle kunna ge en signal till spelare att ES är över, nu är det nya tuffare tider. Just kring matcherna skulle man enkelt kunna köra en mer traditionell transatlantisk prägel och köra lite orgel, spela musik som Dr Who och We will rock you i gammal traditionell anda. Och sedan vid mål köra en siren eller mistlur som många lag gör i NHL. Allt för att skapa lite nytt och kanske att "Hedra" Wayne Fleming.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Bissett19:
OK då vet jag. Visste iofs att det är samma info som på hemsidan, men tycker ändå att det är märkligt att man får såna "god dag yxskaftsvar" från ansvarige och att man inte kan reda ut var problemet ligger. Det har ju uppenbarligen blivit nåt fel.
Men informationsbiten kommer uppenbarligen att bli bättre eftersom frågan är uppe för diskussion. Det räcker för mig så länge.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse:
Jag o Lill-Janne har sänt över frågor vi önskar svar på, så du kan väl vänta tills vi har fått svar på dem. Det kan ju röra sig om samma saker?
Hoppas få svar under början på nästa vecka.

Dessa frågor rörde dock inte kvalserien i fråga varvid vi framförde våra frågor direkt till styrelsen i Brynäs IF. Medlemsrådet närmsta uppgift blir att skapa en stark klack framöver, så vi får låta dem arbeta med det först o främst..
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse:
Jag menar ingen sajt där det läggs ner timtals med arbete, utan ren information till medlemmar när det är något man vill framföra till sina medlemmar. Att skicka ett mail till sina medlemmar o säga hej tar ej så lång tid. Jag har 120 stycken mailadresser o sänder ut ett mail blixtsnabbt om det behövs..
Givetvis skall deras egen sida användas vid information, men det är minst lika viktigt att hålla kontakten exempelvis via mail direkt till sina medlemmar. Behöver således inte bygga upp en sajt eller så.

Många är nyfikna på vem personerna är i styrelsen. Varför inte maila runt till medlemmar o presentera sig samt berätta om sitt arbete...?
Vi som är inne på diverse sidor har god information måhända, men det finns alltid ett stort antal som vare sig har tid eller besöker dessa sidor..
Kommentera

Sv: Tänkvärt
prosten: Jag har inte fått iväg något mail men jag sitter och filar på ett mail om saker som jag skulle vilja ha ändring på.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse: Men har du fått iväg något mail...
Kommentera

Sv: Tänkvärt
prosten: Jo, jag har sett det och jag tycker verkligen att det är ett steg i rätt riktning.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse: Alla dessa informationsfrågor diskuteras för närvarande i medlemsrådet och kommer framöver att leda till bättre och rakare information till medlemmarna, var så säkra.
Se nu till att maila era förslag till er lokala supporterklubb istället för att "bara" älta dom på detta forum.
Se länk.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
lindberg: Jag har även jag fått "nyhetsmail", precis samma text som ligger utlagd på hemsidan. Är det någon som behöver en rejäl spark därbak så är det den webansvarige på brynas.se.

p j davydjoos: Jag har tänkt en del i samma banor som du men jag tror att det skulle bli en hel del extrajobb med att sortera ut det ”bra”, man minns med förskräckelse de förslag som kom in från olika håll och kanter när det gällde NHL förstärkningar. En del saknar helt verklighetsförankring.

Jag tror att det bästa vore om man som även jag varit inne på tidigare, att supporters fick vara representerade på styrelsemöten. Om det är möjligt att till och med få mandat tror jag inte mycket på. Men man skulle i alla fall få insyn i arbetet och det som händer i föreningen.

stefan Bskv: Som jag skrev innan så tror jag inte mycket på att ha en sajt där informationen läggs ut. Varför? Främst av två anledningar:
Ett; Det blir för mycket administrativt arbete för den som håller i webbsajten. Nu HAR Brynäs en officiell sida och denna skulle i så fall vara rät verktyg/medie att anvnda ditt såna ändamål. Därför tror jag att påtryckningar om att Brynäs själva skall använda sin webbsajt mer informativt.

Två; Jag tycker att sån information i första hand endast skall gå ut till medlemmar. Nåt måste man ju få för att vara medlem. Ett bra informationsflöde skulle attrahera fler att gå med som medlem och sånt är ju positivt.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Tommy: Du missar inget direkt,nyhetsbrevet som kommer inför varje match innehåller en länk som tar en direkt till Brynäs hemsida!!!
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Tommy: Har fått mail hela säsongen, inför match samt om det varit något särskilt nyförvärv, tränarändringar osv. En av få saker som fungerat denna säsong.. ;-)
Kommentera

Sv: Tänkvärt
stefan Bskv: Tror att det hände nåt när man startade" Webklubben". Innan det fick jag massa info direkt i Mailboxen.
Jag har haft mailkontakt med nån på hemsidan och de säger att jag ska registrera mig för att få nyhetsbrevet. Det finns en ruta att klicka i om man vill ha det. Det har jag gjort flera gånger. Har även ändrat adress för att inte det ska krångla. Funkar fortfarande inte. Har inte fått nåt svar på min senaste påstötning. Därför undrar jag om nån fortfarande får några nyhetsbrev. Inget jätteproblem, men det är synd att det inte går att få det att funka. Är ju alltid kul att vara uppdaterad.
Grejen är att på jobbet får jag bara kolla min webmail och kan inte gå in på Brynäs hemsida.

Ska rådbråka min hjärna och se om jag kan hitta nåt eller några förslag att skicka till rådet
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse:
Vi kommer att få ordning på det. Medlemsrådet kommer att agera med vår hjälp bakom sig. Skall blåsa dem i arslet framöver:-)
Kommentera

Sv: Tänkvärt
Tommy:
Jag antar att Brynäs IF har e-postadresser till de medlemmar som berör föreningen. Dock har jag aldrig fått något utskick, kan så vara från souvenirshopen i så fall. Vore bra om man utnyttjade denna länk till medlemmar o inte bara skrev på sin hemsida.
Jag tror flertalet av medlemmarna skulle uppskatta en rakare o närmare korrespondens med sin förening.
Skicka ditt förslag till medlemsrådet, där våra 3 supporterklubbar är representerade..
Kommentera

Sv: Tänkvärt
p j davydjoos:
Exaktemento. Du tar detta på helt rätt sätt. Läser debatterna o kommer med konkreta förslag. Tänk så lätt det går om man vill vara med o påverka.:-) Bra arbetat Davydjoos.
Som du säkert har läst på Brynäs hemsida så finns där namnen på de som är med i medlemsrådet. Klipp ut det du har skrivit här, o överlämna det till dem via mail.
De blir bara glada över att få hjälp, stöd samt idèer att föra fram till Brynäs IF.
Kommentera

Sv: Tänkvärt
När det ändå avhandlas insyn skulle jag vilja fråga; Får ni några nyhetsbrev från Brynäs nuförtiden ?
Kommentera

Sv: Tänkvärt
GävleLasse: Ja, det är inte så lätt att lösa några problem utan insyn, och insyn får man inte om man inte blir invald i styrelsen... Vad göra? En platsgarant åt 1 st supporter, framröstad av supportrar, att få närvara vid styrelsemöten och vädra åsikter från supporterleden, fungera som en länk? Varje individ kan inte få sitt sagt hur som helst.

Vad sägs om en websida med förslag om vad som ska tas upp på styrelsemöten?
Man skickar in sitt förslag, någon/några fungerar som administratör för detta, lägger in i samt uppdaterar en punktlista, för att undvika dubbla punkter som liknar varandra.
Då kan alla se denna sammanställda punktlista med vilka förslag/ideér som finns, och utveckla dessa (administratören lägger till/ändrar i liknande punkt), samt komma med nya, och den supporter som närvarar vid möten lägger fram dessa förslag/åsikter inför styrelsen...

Samt att den valda supperterlänken som närvarar i styrelsemöten sammanfogar en punktlista med det som man med styrelsen kommit överrens om att man får meddela offentligt.

Då skulle varje anhängare av Brynäs ha lite mer insyn, och lite mer möjlighet att påverka, och inte som nu, känna att man inte kan påverka nämnvärt...
Kommentera

Sv: Tänkvärt
stefan Bskv: Det är enklare att leta efter syndabockar, i synnerhet när man inte behöver delta i själva sökandet utan bara får vara med och peka finger.

Tyvärr så har Brynäs som förening styrt organisationen åt det hållet. Till något som bara angår "den innre kretsen". Men tillsammans kan vi få bot på sånt.
Kommentera

Tänkvärt
Var det fler än mig som såg dokumentären om Micke Ljungberg igår?
Fanns mycket tänkvärda ord som sades.
Reflekterade särskilt över en sak.

Man letar syndabockar istället för att lösa problemen.
Kommentera

515627 · »