Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117118

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff: En ligt uppgifter så var inte vattenflaskan kastad i ilska utan den var menad till Markström. Jag säger varken bu eller bä om det. Bara att Rådbjer ändrar spelreglerna i ett nafs, och passar dessutom på att ändra den satta nivån när Hansen gör sig skyldig till nåt som kanske skulle missuppfattas som holding. Hansen står vid sargen. den isen han befinner sig på ägen han. Om Anger hade försökt att gå runt Hansen så hade det varit holdning.

Att du tycker att ni blivit bestulna på poäng genom en dplig bedömning uppe i Skellefteå måste ju vara den lamaste ursäkt för att på nåt sätt göra DIF "värda" två extra poäng är ju bara löjlig. De flesta lagen lag blir bestulna på poäng flera gånger under en säsong och man kan inte annat än beklaga sig när det händer. Men att komma med snack om att ni skulle få några slags kompensationspoäng på Brynäs(eller något annat lags) bekostnad är endast patetiskt.

Det var även ganska intresseanta domslut åt ert håll under andra sekvenser av matchen. Under den avvaktande utvisningen där ni gjorde 1-1 så hade en brynäsare kontrollen över pucken. Det var det Molin var framme och påvisade för Blåbäret. Att det dessutom slank med en missad offside i samma situation gör ju inte saken bättre, men det är ett judgementcall från linjedomaren och inte mycket att orda om.

Handen på hjärtat. Hur tror du Rådbjer hade agerat om han fick göra om samma situation igen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
GävleLasse: Tror du på fullt allvar att flaskan skulle till Markström? Då var det någon som inte ska hålla på med idrott som kastade. Den var väl 20 meter fel i riktning och det är endast ett löjligt försök att rikta ännu mer kritik mot Rådbjer.

Anger försökte gå runt. Jag sitter perfekt för att se den, men jag håller med Marcus här om att det enligt regelboken är en korrekt utvisning, men väldigt hård att ta i det läget.

Man blir ytterst sällan bestulen på poäng om man ser det objektivt. Domarna kanske inte håller en god elitserienivå alltid, men det brukar drabba eller gynna båda lagen. Vi är inte värda två poäng för det poängtappet, men för min del känns det skönt att få igen två poäng som vi förtjänade där. Du kommer garanterat känna likadant om ni får ett domslut med er i en annan match.

Att domsluten skulle vara gynsamma för oss under matchen är ju endast din subjetiva åsikt, alltså inte mycket att gå på. Jag tycker också att det var situationer där brynässpelare borde åkt ut, men Rådbjer valde att fria.

Du kan ju kolla på Hockeyligan.se på highlights så får du se att det varken var offside eller någon brynässpelare som hade KONTROLL över pucken. Ove Molin är inte direk den personen i Brynäs jag skulle förlita mig på för han är rätt bra på att snacka.

Det sista får du väl snacka med Rådbjer om. Jag har sett värre domslut även om den andra tvåan självklart är helt felaktig.
Kommentera