Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117144

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff: Och du menar att du som djurgårdare skulle vara mer objektiv än mig ?

När det gäller vattenflaskan så framhöll jag bara vad som sagts, inte att det var så. Nog om den.

När det gäller "kontrollen" på pucken så är ju detta i allra högsta grad ett judgement call från domaren. I det läget så kunde varkligen Rådbjuer ge lite extra till DIF utan att behöva riskera någon skandal. För det måste ju ju hålla med om att det är hugget som stucket med denna "kontroll".

Att ta dubbla tvåor på Hansen för den situationen efter att ha släppt en solklar tvåa när Widing blev nerriven är ganska signifikativt för vilka Rådbjer ville ge fördel.

Givetvis så skulle JAG känna att alla poäng, förtjänade eller inte, är välkomna. Absolut. Men jag skulle i alla fall ha ben i k*ken och erkänna att det var felaktigt tilldelade poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
GävleLasse: Nej det har jag inte sagt. Oftast är det två olika syner på hur domaren varit där det egna lagets supportrar självklart skyller allt på domaren. I det här falet känns det dock rätt befogat.

Hur mycket har du kollat på hockey egentligen? Enda läget när Brynäs är i närheten av pucken är när Markström räddar den med benskydet och den går sedan ut till Kruger som gör mål. Hade han blåst där hade det varit en större skandal än det ni råkade ut för.

Det är ju lustigt att du tycker att den utvisningen var solklar, men inte den på Hansen. Jag tycker båda är 50/50 med tidigare domslut inräknat och det var tur för oss att han valde att fälla Hansen.

Ja och hur många gånger har jag inte sagt att det är felaktigt då?
Kommentera