Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168246

Sv: A propósito de nada
Huge: Det jag menar är ganska enkelt. OM man sänker biljettpriset så har fler råd att se Brynäs. Med så många omgångar som spelas så följer drt ofta flera hemma matcher samma vecka. "Skräckkombinationen", har visat sig vara hemmamatch på måndagen efter att man haft hemmamatch på lördagen. Dessa matcher brukar inte vara välbesökta alls och brukar även vara ganska loja tillställningar. Det är egentligen intressant hur Hockeyligan kan gå med på att ens ha matcher på måndagarna bara för att SVT skall ha hockeykväll. Det hade varit skillnad om de lättade på plånboken och visade en hel match.

"Om man nu tar ett beslut som de flesta i dagsläget tycker vara vettigt så kan man ju inte hänga beslutsfattarna nästa år, om det visar sig att man tappat ekonomiskt på upplägget.
Det är isf bara den som sitter på en kristallkula som har rätten att kritisera tidigare tagna beslut av den här arten."

Jag har inte pratat om att hänga några beslutsfattare. Det jag har kritiserat är att jag tycker att man jobbar åt fel håll. Speciellt om de nu hoppas på att ligga på 6500-6700 besökare i snitt per match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Det jag menar är ganska enkelt. OM man sänker biljettpriset så har fler råd att se Brynäs."

Självfallet, men det är ju inte det som är intressant, eftersom det samtidigt inte genererar en optimal vinst för föreningen vad gäller biljettintäkterna.
Om det vore så enkelt som du säger så skulle ju alla lag sänka sina priser till den nivå som innebär att arenan alltid är fullsatt.
Det gäller väl istället att via kvalificerade undersökningar och gissningar komma fram till en vettig nivå på biljettpriset.
En nivå som tillfredställer både åskådarens plånbok och föreningens kassör.
Arbetet är iaf betydligt mer komplicerat än att bara sänka priset så att alla har råd att gå på alla matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Det lustiga är att hoppsan hejsan vilken ekonomisk kris vi är mitt uppe i.
Men ändå så tycker folk att det är ok med HÖGRE biljett priser.
När folk skriker om att allt annat är såååå dyrt.

Titta på te x Nhl där man kör drive på drive för att få fullt på matcherna oavsätt om det är omg 5 eller 75.
Tänk om det kunde vara lite drag mellan perioderna oxå här hemma, grejer som händer. Kasta ut kepsar eller vad som helst. Vilket gör att folk med glädje betalar för dyra biljeter.

Jag har sett ett knappt tiotal Nhl matcher, vid varje besök så blir man alldeles exalterad av stämmingen oavsätt om det var Florida- Montréal eller Rangers-Boston. Det är 60 min action på planen sen minst lika mycket i arenan för övrigt.

Så om folk ska lockas till matcherna så måste både hockeyn och arenorna här hemma överlag lära sig vad show betyder och innebär.
För det är trots allt besökarna som betalar kalaset på ett eller annat sätt, då ska man kunna kräva en del oxå.

Ingen s.k serielunk ska förekomma..
Kommentera