Brynäs IF

725736 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1192343

Sv: A propósito de nada
Huge: Juniorsatsningen är intresant på sätt och vis. Men så länge vi har tränare som inte ger de unga killarna, främst då forwards chansen att utvecklas så känns risken att de försvinner större än chansen att de stannar och lyckas.

Sen har vi problematiken med alla pengastinna klubbar i KHL, NHL och även i viss mån Schweiz som tar de bästa spelarna. Främst är ju "Hotet" från NHL dit i princip ALLA unga talanger strävar. Alla lyckas ju inte och kommer hem igen. Hur många av dessa spelare har Brynäs i sin trupp idag?

Så länge Sundlöv har separationsångest med vissa spelare så blir det svårt att göra plats i laget för talangerna att riktigt växa. Om man sedan har en tränare som förespråkar defensivt styrspel så blir det pannkaka. De unga killarna som kommer från Juniorlagen är vana med att spela offensivt och i och med att de är topplag i samtliga serier så är de även vana att dominera matcher.

Det blir ett jobbigt trendbrott från att spela massor i J20 till att få 5 minuter i en fjärdelina med ett lag som hela tiden spelar på marginalen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Skulle nog vilja påstå att juniorsatsningen kan vara livsviktig för vår del istf att bara vara "inressant på sätt och vis".
Sen vet jag inte vilka realistiska krav du har på våra ledare när det gäller att släppa fram juniorerna och låta dom utvecklas.

Bertilsson.
Rödin.
Löf.
Silfverberg.
Sandin.

Spelare som håller på och som redan har spelat sig in i A-laget den här säsongen.
Tycker inte att det visar på nåt större motstånd från tränarnas sida mot att släppa fram våra juniorer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse:

Ja, vi får prata med Bäcklin om hans offensiva matchning.
Det är åt helvete!

Defensiven, Bäcklin, defensiven!
För helvete!

Tänk Challe, tänk trist, tänk styrspel.
Kommentera